U bent hier: Home / Wel mondkapjes geen medicijnen

Wel mondkapjes geen medicijnen

by J.L. de Kreek — last modified 20-04-2020 12:00
Opgeslagen onder:

Terwijl de Coronacrisis Nederland een maand in lockdown heeft neemt Martin van Rijn, minister voor Medische Zorg en Sport in het kabinet-Rutte III, op Schiphol persoonlijk de eerste lading 800.000 mondkapjes in ontvangst. Tegelijk mag het medicijn wat gegarandeerd werkt tegen Corona niet worden verstrekt van het ministerie van Martin van Rijn. Diverse artsen en experts hebben aangetoond dat Chloroquine en Hydroxychloroquine binnen vier dagen een Corona-infectie de baas zijn. Artsen die deze medicijnen toepassen riskeren een boete. Dit betekent dat de Coronamaatregelen en niet het virus verantwoordelijk zijn voor de crisis.

Er zijn nog altijd geen bewijzen dat Corona een dodelijk virus is. Volgens talrijke experts is Corona een griep. Dat er mensen zouden zijn overleden aan Corona doet daaraan niks af. De behandeling tegen Corona kan daarvan de oorzaak zijn. Dit is ook bij Hiv het geval. De PCR-test die wordt gebruikt om Corona te detecteren is daarvoor ongeschikt. Het aantal doden door Corona doet niet onder aan een griep epidemie. Er zijn zelfs meer doden te betreuren door de Coronamaatregelen dan door Corona. Honderdduizenden mensen zijn achtergesteld in de zorgbehoefte. Dat levert een enorm gezondheidsrisico waarmee niemand rekening houdt. Het is te minst genomen bizar dat het ministerie wat verantwoordelijk is voor de medische zorg ervoor kiest niet het medicijn wat werkt tegen Corona groots in te kopen en wel 800.000 mondkapjes.

De reden hiervoor zal zijn dat Ab Osterhaus en Bill Gates en Jaap van Dissel anders niks verdienen aan hun bedrijven en patentrechten op bestrijding van virussen. Ook zal Bill Gates zijn ambitie om de mensheid onder zijn controle te brengen niet kunnen botvieren wanneer het ministerie van  Martin van Rijn de productie en verkoop van  Chloroquine en Hydroxychloroquine bevordert. Vaccinatie zoals Bill Gates graag wil tegen Corona is helemaal niet nodig. Het menselijk lichaam is zeer goed in staat Corona te bestrijden. Bovendien is kudde immuniteit door bestuurders niet primair als doel gesteld. Anders concurreert het immuunsysteem tegen de belangen van Gates, Osterhaus en Van Dissel. Onder andere huisarts Meijelse heeft een score van 100% bij 60+ en 80+ patiënten door behandeling tegen Corona met Chloroquine en Hydroxychloroquine.

Share |