U bent hier: Home / Wereldoorlog voor Israël

Wereldoorlog voor Israël

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Eerste en de Tweede Wereldoorlog zijn gevoerd om de zogenaamd Joodse Staat Israël te kunnen stichten. De Derde Wereldoorlog wordt gevoerd om de ongekroonde koning der Zionisten oppermachtig te maken. En Nederland, de wereld en Europa te onderwerpen aan zijn gezag. Zionist en president Volodymyr Zelenski van Oekraïne legt daarvoor de basis met zijn strijd tegen de Russen. Zijn bedoeling is om de NATO en Europa te betrekken bij een grote oorlog tegen Rusland aangevoerd door zijn nazi-milities die al sinds 2008 pro-Russische bevolkingsrepen terroriseren met Mein Kampf en de Hitler-groet

De Nazi’s en de Zionisten hebben altijd symbiotisch samengewerkt ter complete realisatie van de ideeën van de oprichter van de beweging der Zionisten. De vrienden van president Zelenski van Oekraïne bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden al een jaar of tien met terroristisch oogmerk om deze feiten niet te erkennen. De vrienden van president Zelenski van Oekraïne jagen in Europa ouderwets op Joden. De Telegraaf onder aanvoering van de journalisten Saskia Belleman en Wierd Duk heeft het er niet over want de Telegraaf is al sinds 1922 vrienden met de grootste antisemieten op aarde.

Iedereen kan bekend zijn met de waarheid, en zelf beoordelen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten door feitenonderzoek te doen. De authentieke documenten die de schuld van de Zionisten aan de Holocaust bewijzen zijn opgesteld en openbaar gemaakt door de Zionisten zelf. Sinds 2016 staan deze documenten gedigitaliseerd en van een vakkundige analyse voorzien op de website www.holocaustles.nl.

De maker van die site wordt 'as we speak’ gestalt en belaagd door de vrienden van president Zelenski van Oekraïne om zijn werk hierin te staken en gestaakt te houden. De oorlog in Oekraïne wordt door president Zelenski gevoerd om ‘the Doge’ of Eerste Prins der Zionisten aristocratisch de wereld te laten besturen. En de ideeën van de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann compleet te realiseren. Volop van support voorzien door Viruswaarheid, de complotdenkers en vrijwel de gehele alternatieve media.

Share |

Permalinks