U bent hier: Home / Wereldwijde Blitzkrieg

Wereldwijde Blitzkrieg

by J.L. de Kreek — last modified 14-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Met een wereldwijde Blitzkrieg hebben de Coronateroristen de internationale gemeenschap in een houdgreep genomen. Het is allemaal hetzelfde als met de Nazi’s in der tijd. Ook nu zijn journalisten en hun media de grote sponsors van terrorisme, massamoord en georganiseerde misdaad. Er is geen medium wat zich niet schuldig maakt aan het Coronaterrorisme. Iedereen kan zien en begrijpen dat de Coronacrisis kunstmatig is en dat de doelstellingen terroristisch zijn. De strijd van journalisten en hun media tegen zogenaamde complotdenkers zijn oorlogshandelingen van deelnemers aan een statelijk door journalisten opgerichte en geleidde beweging.

Journalisten zijn volgers van de statelijk acterende beweging die is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse zionistisch geïnspireerde atheistische journalist Theodor Herl met het oorlogsdoel de wereldmacht om te wentelen.

Het werk van Adolf Hitler was geïnspireerd op de zionistische droom van een Joodse Staat in Palestina. De Nazi-top was zionistisch. Adolf Eichmann was grote bewonderaar van Theodor Herl. En sprak zelfs Hebreeuws. Hij is door zijn vrienden en bondgenoten geëxecuteerd in Jeruzalem 1962. Journalist Harry Mulisch verzorgde het leugenverslag wat bij zijn deelname aan de beweging van Herzl past. 

Op dit moment sorteert de journalistiek en media voor op hun volgende holocaust. Achter de schermen buiten het zicht van het publiek voeren journalisten een smerige antisemitische strijd tegen het gehele Joodse volk. Niemand leest er over omdat de bruinhemden in de journalistiek hun misdrijven vanzelfsprekend niet spontaan uit zichzelf in de openbaarheid brengen.

In het algemeen zijn journalisten en hun media een existentiële bedreiging voor het gehele Joodse volk. En voor de jeugd. De Nederlandse jeugd wordt verkracht en misbruikt door het ministerie van justitie en veiligheid. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming genoemd. Daarbij ritueel begeleid door antropologen die bestuurders en boardrooms besmetten met het Nieuwe Nazisme, ook Deep Democracy genoemd.

Share |

Permalinks