U bent hier: Home / Wetenschap Jaap van Dissel bedenkelijk

Wetenschap Jaap van Dissel bedenkelijk

by J.L. de Kreek — last modified 26-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De leider van het Nieuwe Nederlandse Bestuur Der Technocraten, Jaap van Dissel van het RIVM, stelt en beweert tegenover de NOS: "Wij zijn wetenschappers. Wij willen de beste adviezen geven op basis van de wetenschap”. De wetenschap leert dat social distancing en lockdown geen toegevoegde waarde hebben. Dit is reeds meegedeeld door de World Health Organisation in een uitgebreid gepubliceerd onderzoek. Bovendien kan Jaap van Dissel zelf bedenken dat lockdowns bewerkstelligen dat woningen kweekruimtes worden voor Corona. En dat vitamine D van de zon juist antiviraal werkt. Jaap van Dissel beroept zich voor zijn kennis op Google Mobility Data. Googlen in de stockfile met bewijzen van zijn ongelijk moet hij kennelijk nog leren.

De grap van wetenschap is dat niemand gestudeerd hoeft te hebben om wetenschapper te zijn. Wetenschap begint bij the Art of Seeing. Of in gewoon Nederlands: waarnemen. En lezen. En optellen. En aftrekken. Statistieken begrijpen is belangrijk bij wetenschap. Statistieken kunnen feiten blootleggen. Zoals dat de sterfte beweerdelijk ten gevolge van Corona exponentieel stijgt in de week dat de Coronamaatregelen ingaan. Wetenschap is vooral ook gebaat bij open debat en open data. Zonder debat en peerreview is wetenschap niks waarde. Dus waar zijn de bewijzen dat lockdown de geëigende weg is om het Corona-viris aan te pakken? Nergens op de site van het RIVM of in de presentatie van Van Dissel voor de Kamercommissie is daarvan iets terug te vinden. Het Kabinet en de Tweede Kamer zitten vol met afgestudeerde academici die op grond daarvan reeds Jaap van Dissel & co niet ontvankelijk hadden dienen te verklaren in hun adviezen.

En waarom kiest Jaap van Dissel niet primair voor groepsimmuniteit? Zweden laat zien dat de primaire keuze voor groepsimmuniteit werkt omdat Zweden nu van de problemen af is. Het heeft de economie niet lam gelegd en is nu over de Coronapiek heen. En hoeft een tweede Corona-golf niet te vrezen want Zweden is op natuurlijke wijze gevaccineerd zonder Bill Gates te betrekken. En het heeft zeker niet meer doden dan de landen die, intelligent of niet, lockdown handhaven. Er bestaat geen enkel wetenschappelijk bewijs dat de maatregelen van Jaap van Dissel werken. Nog nooit in de hele geschiedenis is de hele wereldeconomie stilgelegd om een griepachtig virus te laten ‘voortkabbelen’. Let wel: de wetenschappers van het RIVM willen het virus helemaal niet bestrijden, laten leden van het OTB weten tegenover Jinek. De aan ons boven gestelden willen dat het virus “voortkabbelt”. Nederland betaalt met zijn economie om een virus te laten voortkabbelen.

Sinds wanneer is het wetenschappelijk aangetoond dat laten voortkabbelen van een virus de manier is om de gevolgen ervan te bestrijden? Bovendien, en dat is wetenschappelijk misschien wel het meest bedenkelijke aan Jaap van Dissel, hij heeft het helemaal niet over het gratis beste vaccin tegen Covid-19 wat door het immuunsysteem van het menselijk lichaam spontaan wordt aangemaakt bij contact met Covid-19. Jaap van Dissel en zijn vrienden hebben persoonlijk belang bij fabrieksvaccinaties. Ook dat schaadt de wetenschappelijke betrouwbaarheid van de opinie van Jaap van Dissel cum suis. Jaap van Dissel schakelt het immuunsysteem uit met zijn lockdown zodat de vaccinatie industrie kan profiteren. Dat is wetenschappelijk bewijs van bedrog.

Wetenschap is niet voorbehouden aan de bobo’s van het RIVM. Wetenschappelijke principes zijn algemeen. Daardoor kan de wetenschapper in de ene discipline de onlogica en inconsistentie van wetenschappers in andere disciplines herkennen zonder zelf te zijn afgestudeerd op het betreffende vakgebied. Economische principes gelden ook in de gezondheidszorg en virologie. Iedereen die kan optellen en aftrekken kan op grond van de statistieken van Robert Gallo in Science mei 1984 zien en begrijpen dat hij wetenschappelijk bewijst dat Aids niet door Hiv kan worden veroorzaakt. Jaap van Dissel ontgaat dit bewijs.

Jaap van Dissel gelooft dat het virus Hiv de oorzaak is van het syndroom Aids. Aids is een syndroom. Kenmerk van syndromen is dat het complexe oorzaken bezit. Ook bij Hiv is door de zogenaamde wetenschappers het immuunsysteem stil gelegd. Met AZT. Zogenaamd om de patiënt te genezen. AZT is gegarandeerd dodelijk. Ten gevolge van de behandeling tegen Hiv zijn afgelopen 36 jaar 30.000.000 mensen overleden. En heeft de Corporate Tribe zich verrijkt. Hiv kan op natuurlijke wijze volledig worden bestreden. Voor de kosten van het huishoudgeld. De Coronacrisis borduurt voort op deze door Jaap van Dissel onder de pet gehouden massamoord op Hiv patiënten. Goede wetenschappers zijn geen mensen die de wereldeconomie offeren om een nieuw griepachtig virus te laten ‘voortkabbelen’.

Share |