U bent hier: Home / Wetenschapsfraude minister Robbert Dijkgraaf

Wetenschapsfraude minister Robbert Dijkgraaf

by J.L. de Kreek — last modified 13-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De nieuwe minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft wetenschapsbedrog tot kunst verheven. Robbert Dijkgraaf is een van de grote wetenschapmisleiders die de media domineert met feiten waarvan hij weet dat ze onwaar zijn. Er moet zelfs worden gesproken van een vorm van terrorisme. De wetenschap is niet feitenvrij. Bedrog in de wetenschap is de basis voor de Coronacrisis. Op dit moment wordt in Nederland middels Coronamaatregelen de grootste massamoord uitgevoerd sinds de Tweede wereldoorlog. Robert Dijkgraaf onderschrijft de wetenschap die daaraan ten grondslag ligt. Het is allemaal goed te zien aan het persoonlijke jaaroverzicht van deze goedlachse academicus in het programma van een andere telg van de stam der oplichters: journalist Mattijs van Nieuwkerk.

Robert Dijkgraaf noemt het mRNA-vaccin een revolutie die wordt toegepast bij het Coronavirus. Terwijl het mRNA-vaccin een auto-immuunziekte bewerkstelligt.  MRNA-vaccins kunnen nuttig zijn om lichaamscellen lichaam eigen stoffen aan te laten maken die het lichaam zelf niet produceert. Het mRNA-vaccin in verband met Corona laat het lichaam stoffen aanmaken die niet lichaam eigen zijn en waarop het immuunsysteem reageert met een aanval. Met een normaal vaccin wordt een inactief virus in een lichaam gespoten waarop het immuunsysteem reageert zoals het altijd reageert bij indringers. Door het mRNA-vaccin produceert het lichaam zelf de indringer waarna het immuunsysteem het lichaam aanvalt. Robert Dijkgraaf noemt het mRNA-vaccin succesvol terwijl daarvan niks kan blijken behalve dan wat betreft het geld wat ermee wordt verdient.

Robert Dijkgraaf liegt ook over HIV terwijl hij kan weten dat HIV geen veroorzaker van AIDS kan zijn. Dat is namelijk bewezen door Robert Gallo in zijn publicaties in Science 1984 waarin hij aantoont dat bij een ruimer minderheid van de AIDS gevallen ook Hiv wordt gevonden. Bovendien is AIDS een syndroom. En syndromen zijn geen virusziektes. Syndromen hebben complexe oorzaken terwijl het oorzakelijk verband tussen een virus en een virusziekte causaal is. Robert Dijkgraaf onderwijst dat iedereen bang moet zijn voor virussen terwijl iedereen bang moet zijn voor het wetenschapsbedrog van de nieuwe minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Robert Dijkgraaf vertelt ook dat een Chinees aan het begin van de crisis het gnome van het virus online heeft gezet en dat daarmee de wetenschappers aan de gang zijn gegaan, terwijl niemand het virus had gezien.

Journalist Matthijs van Nieuwkerk maakt de vergissing door te stellen dat de wetenschap niet meer wordt geloofd. Dat is niet het geval. De wetenschappers worden niet geloofd. De wetenschap toont aan dat Matthijs van Nieuwkerk en Robert Dijkgraaf de boel bedriegen. Het bedrog van  Robert Dijkgraaf en Matthijs van Nieuwkerk wordt helemaal opzichtig wanneer ze het over klimaatverandering hebben. Wetenschapbedrieger Robert Dijkgraaf liegt dat CO2 de oorzaak is van klimaatverandering. Robert Dijkgraaf kan gewoon uitrekenen dat dit niet de feiten zijn.

CO2 kan onmogelijk de oorzaak zijn van klimaatverandering. De hoeveelheid natuurlijk aanwezige CO2 in de atmosfeer is zo extreem veel dat de uitstoot van mensen en bedrijven daarin geen enkel verschil kan maken. Bovendien is CO2 het   leven gevende gas. Zonder CO2 is leven op aarde voor mensen absoluut onmogelijk. Iedereen krijgt fotosynthese op school. Alleen daaruit blijkt reeds dat CO2 essentieel is voor het bestaan van zuurstof. CO2 reductie leidt tot verwoestijning en uiteindelijk tot een zuurstof arme atmosphere. Om klimaat verandering tegen te gaan is CO2 onontbeerlijk want CO2 bevordert groei en de opname van CO2 door bomen. Het kappen van oerwouden over de hele wereld is de basis voor de klimaatcrisis en niks anders dan dat. Door de boomkap wordt water stroomopwaarts niet vastgehouden en overstromen rivieren. Door de boomkap is er minder schaduw en meer opwarming van de aarde. Wetenschap is soms zo kinderlijk eenvoudig dat zelfs nieuwbakken onderwijsminister Robert Dijkgraaf en journalist Matthijs van Nieuwkerk het moeten kunnen begrijpen.

Share |

Permalinks