U bent hier: Home / WHO bewerkstelligt Coronacrisis

WHO bewerkstelligt Coronacrisis

by J.L. de Kreek — last modified 22-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronacrisis is bewerkstelligd door de World Health Organisation en de financiers daarvan die tevens het RIVM financieren. Dat is Bill Gates en zijn foundation. De WHO is al jaren welhaast laaiend enthousiast over een laboratorium in Wuhan terwijl daarvoor geen redelijke grond is. Dit laboratorium experimenteert met virussen. Volgens experts komt het Coronavirus uit dit laboratorium. Het kan best zo zijn dat het virus van een vleermuis is overgesprongen naar mensen. In dit laboratorium. Het WHO adviseert ook verkeerd in verband met Hiv en Aids

Het Coronavirus blijkt volgens de expert op het terrein van virussen, Luc Montagnier, elementen te bevatten van Hiv. Dit kan volgens deze expert alleen in een laboratorium zijn bewerkstelligd. Het WHO ontkent in alle toonaarden. Luc Montagnier vertelt daarbij dat man made virussen het voordeel hebben in de natuur niet lang te kunnen overleven. Sars-cov-2 of Covid-19 op zichzelf is geen virus waarvan grotere problemen zijn te verwachten dan bij een fikse griep. Er bestaat doeltreffende medicatie tegen Sars-cov-2 wat niet mag worden verstrekt op last van de ambtenaren die de Coronamaatregelen uitroepen en in standhouden.

Alle grote spelers in het Covid-19-verhaal hebben een link met Bill Gates. Bill Gates is met zijn zogenaamde goede doelen stichting de grote financier van de vaccinatieprogramma’s. De crisis wordt bewerkstelligd door de WHO en het RIMV en Bill Gates om the Corporate Tribe te laten verdienen aan vaccinacties. Vaccinatie is helemaal niet nodig bij Covid-19. Bij Covid-19 is het noodzakelijk om allemaal vlot besmet te raken en te genezen om kudde immuniteit op te bouwen. Daarnaast is het nodig zij die lijden aan Covid-19 binnen vier dagen met de juiste combinatie van Chloroquine en Hydroxychloroquine van de klachten af te helpen. Het WHO adviseert tegen kudde immuniteit. Dat is een misdaad. Slechts weinig mensen hoeven naar de IC met Covid-19 als de huisartsen gewoon Chloroquine en Hydroxychloroquine mogen voorschrijven.

Omdat de makkelijke goedkope genezing van Covid-19 geen winstmarkt is voor de Corporate Tribe wordt iedereen middels leugens en bedrog een crisis door de strot gedrukt die vergeleken moet worden met de oorlogstijd. Ditzelfde is met Hiv en AIDS aan de hand. Hiv is niet gevaarlijk. De behandeling tegen Hiv is dodelijk. Zo is ook de behandeling tegen Covid-19 de oorzaak van de doden. Er sterven meer mensen door de Coronacrisis dan het virus logisch kan verklaren. Het verspreidt snel. Wat voorspelt dat het meer lijkt op een verkoudheid dan wat anders. Snel verspreidende virussen zijn minder gevaarlijk dan langzaam verspreidende virussen. Bovendien zijn er artsen die erop wijzen dat mogelijk de behandeling op het IC met luchtpompen erger is dan de kwaal. Vanzelfsprekend want voorschrijven van Chloroquine en Hydroxychloroquine is de geïndiceerde behandeling.

Share |