U bent hier: Home / Willem Engel en David Icke

Willem Engel en David Icke

by J.L. de Kreek — last modified 25-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Willem Engel van Viruswaarheid bewondert de van antisemitisme beschuldigde holocaustontkenner en complotdenker David Icke. Hij vindt David Icke een held. En een bijzonder mens. David Icke is zeker bijzonder. Hij kan erg goed vertellen. En heeft krankzinnige verhalen. Over Reptilians. En bloedlijnen die de wereld domineren. Waarin David Icke net als Willem Engel tekort komt is concrete feiten. De authentieke brondocumenten die het grote complot tegen de mensheid objectief bewijzen worden nooit genoemd door David Icke of Willem Engel. David Icke en Willem Engel kunnen de documenten kennen. De documenten zijn openbaar.

Wat Willem Engel en David Icke overeenkomstig hebben is dat ze niet tot de kern komen en geen oplossingen leveren. Het verhaal van David Icke dat wereldleiders afstammen van buitenaardse Reptilians is magistraal alleen weinig functioneel. Leuk voor op YouTube met een zakje nootjes en een sapje. Dat de wereld in werkelijkheid wordt geregeerd door illuminatie is ook zo’n gegeven waarmee niks kan. Wie zijn de illuminatie? Wat zijn de illuminatie? Wat wel functioneel is om te weten zijn de nauwkeurige logboeken en notulen van vergaderingen van de personen die sinds 1897 actief de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben voorbereid.

De grote initiators van de Jodenvervolging hebben alles opgeschreven. Hun werk is openbaar. Heeft altijd gecontroleerd gecirculeerd tussen stakeholders. Zoals de Telegraaf die de geschriften al sinds 1922 in bezit heeft. David Icke is dus eigenlijk een beetje een amateur. Hij praat veel en bewijst weinig tot niks. Hij vertelt geen feiten waarmee de boefjes die iedereen een loer draaien kunnen worden ontmaskerd en geïdentificeerd. Het zijn sprookjes die David icke vertelt. Goed vertelde verhalen met veel dramatiek en spannende cliffhangers. Alleen niks concreets waarmee het grote complot tegen de mensheid objectief wordt bewezen.

Op de website www.holocaustles.nl/bron staan de authentieke documenten die objectief bewijzen dat een beweging van journalisten zich zionisten noemend gefinancierd en anderszins geholpen door het Wereldhuis van de familie Rothschild de grote uiteindelijke begunstigde is van het grote in die documenten geplande complot tegen de mensheid. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden al zo’n tien jaar terroristisch bedreigd en bedrogen om weg te kijken van die documenten en ze niet te onderzoeken. En de waarheid te ontkennen van de inhoud van de analyse op www.holocaustles.nl. De beweging die bedreigt en bedriegt zit achter WOII, de Holocaust, 9/11, de Coronacrisis en meer. Het wil oppermacht. En het gehele Joodse volk uitroeien.

Share |