U bent hier: Home / Willem Engel is een bengel

Willem Engel is een bengel

by J.L. de Kreek — last modified 01-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Willem Engel de frontman van Viruswaarheid is een bengel. Née, hij is een Oeuf van de bovenste plank. Alles wat Willem Engel doet helpt niet om de coronamaatregelen opgeheven te krijgen. Vanaf het begin is duidelijk dat de man een bord voor het hoofd heeft of een dubbele agenda bezit. Sinds kort blijkt dat HCQ niet is verboden. Dus waarom zijn er nog Coronamaatregelen?! Omdat huisartsen toegang hebben tot HCQ kunnen huisartsen met het recept van huisarts Rob Elens in de eerste lijn alle of bijna alle Coronapatiënten binnen vijf dagen klachtenvrij maken voor de prijs van EURO 15,- per kuur.

De manier waarop Willem Engel en zijn Viruswaarheid keer op keer ageren tegen het bevoegd gezag is stuitend. De problemen zijn gigantisch. Omdat bepaalde ambtenaren op misdadige wijze macht misbruiken en bevoegdheden schenden. Door zoals Willem Engel doet op te stoken tegen de verkeerde autoriteiten mist Willem Engel het punt. Het initiatief ligt bij het RIVM en het OMT en de IJG. Daar zijn bepaalde ambtenaren in de top werkzaam die zich in andere bestuurlijke functies schuldig hebben gemaakt aan gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel, eufemistisch kinderbescherming genoemd. Deze personen zijn tevens initiatiefnemers van de Slimme Overheid. Bepaalde ambtenaren misbruiken heel slim hun macht waardoor Corona nu een ongetemd probleem is.

Van meet af is Viruswaarheid voorgehouden dat de aandacht uit dient te gaan naar huisarts Rob Elens van covid19zelfzorg.nl. En alleen naar hem. Rob Elens is de enige man die de verstandige adviezen geeft in verband met Corona. Hij en de man van het Zelenko-protcol en andere ervaren artsen in binnen en buitenland weten als geen ander uit ervaring hoe virusziekten effectief worden bestreden. Veilig, snel, goed en goedkoop. Dus die Mordechay Krispijn met zijn NLP-technieken had zijn verkooptalent dienen in te zetten voor de verkoop van HCQ. Daarom hebben de donoren betaald. Om de crisis op te lossen en iedereen te verlossen van de ellendige dictatuur van een groep zogenaamde experts die te vuig en te vuil zijn om zonder handschoenen aan te pakken.

Share |

Permalinks