U bent hier: Home / Willem Engel is valse profeet

Willem Engel is valse profeet

by J.L. de Kreek — last modified 03-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Micha Kat van Klokkenluidersonline heeft weer gelijk. Willen Engel van Viruswaanzin is een valse profeet. Eerlijkheid gebied te melden dat dossierkennis noodzakelijk is om dit makkelijk te herkennen. De preek van Willem Engel zaterdag 1 augustus 2020 op het Malieveld was moeilijk te verstaan via de livestream op Facebook. Wat opviel was het maagdelijk wit waarin Willem Engel zich had gehuld. En zijn witte schoentjes. Willem Engel hield zijn toehoorders voor dat het virus niet gevaarlijk is. Dat is een leugen. Het virus Sars-cov-19 is killing. Al meer dan 10.000 Nederlanders zijn ermee vermoord.

Sars-cov-19 is een wapen in handen van een terreurbeweging die samenwerkt met georganiseerde misdaad. De groep die de Coronamaatregelen bewerkstelligt is door en door antisemitisch. Zuivere Jodenhaat is de drijvende kracht achter de Coronamaatregelen. De Coronamaatregelen zijn bedoeld om zo veel mogelijk Joden op te drijven naar het wereldgetto te Palestina om ze klaar te stomen voor de volgende Holocaust die al in 1895 is geagendeerd door de toenmalige oprichter van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler, de gaskamers en de Coronamaatregelen. Morry met zijn mooie Joodse naam staat midden op het Malieveld te soebatten over zijn Joodse voorouders die zijn vermoord in de kampen. Bovendien is hij zich bewust dat de organisatie die de Coronamaatregelen bewerkstelligt schuldig is aan de genocide op zijn familie in de Tweede Wereldoorlog want dat is hem onderbouwd met argumenten voor ieder weldenkend mens onnavolgbaar uit de doeken gedaan refererend aan de website op holocaustles.nl.

De Tweede Wereldoorlog is niet voorbij. De afgelopen 75 jaar hebben de Nazi’s gebruikt om hun positie te verstevigen en zich klaar te maken voor de volgende stap op weg naar oppermacht. De groep die verantwoordelijk is voor het actueel internationaal terrorisme waaronder begrepen de Coronamaatregelen bestaat uit westers media en bestuurders en personen met macht gelegenheid en middelen zoals Bill Gates. Bill Gates is een knoepert van een misdadiger die mogelijk ook behoort tot de kring van Epstein cum suis. Bovendien is het oproepen door Willem Engel tot omverwerpen van de regering ongepast. Ongeacht hoe slecht het kabinet ook is. De ministers en de Kamerleden worden ook bedrogen in verband met de Coronamaatregelen. De grote bedriegers zijn Jaap van Dissel en een groep zogenaamde deskundigen die onbekendheid bij het publiek met feiten misbruiken bij en tijdens het plegen van hun misdaden.

Nederlanders worden vermoord door de Coronamaatregelen. De misdaden door Coronamaatregeln zijn ontzagwekkend. Een echte shock and awe. De gewapende en gewelddadige Jihad van Industriëlen. Nederlanders worden letterlijk en figuurlijk gemuilkorfd. Er is sprake van terrorisme en er is sprake van genocide. De nationale groep der Nederlanders wordt leefomstandigheden opgelegd die op de gehele of gedeeltelijke vernietiging is gericht. Sinds de Tweede Wereldoorlog is door Nederlanders begane genocide op Nederlanders nog nooit zo evident geweest. Bij het RIVM en het OMT en de IJG moeten ze werkelijk denken dat de rest van de wereld niet lezen kan op zo.

Sars-cov-19 en HIV zijn dodelijk omdat de georganiseerde misdaad in de zorg die virussen misbruiken om dragers middels de behandeling zoals toedienen van medicijnen te vermoorden voor geld. Het is zeer belangrijk om niet positief te worden getest op Sars-cov-19 of Hiv omdat de test op zichzelf een voorbereidingshandeling is voor moord. Dat meeste mensen hiermee niet bekend zijn is onder andere de schuld van de journalistiek en media. Die strijden spijkerhard en vals tegen de zuivere wetenschap. Er is geen wetenschapsjournalist die snuggere teksten schrijft. Totaal krankzinnig wat de journalistiek en media denken en publiceren over wetenschap. Willem Engel is geen uitzondering.

Wat Willem Engel allemaal stelt en beweert doet er helemaal niet toe. Zijn aerosolen zijn onbelangrijk. Het is niet relevant hoe iemand Sars-cov-19 krijgt en wie er allemaal mee zijn besmet. Alles wat belangrijk is in verband met Sars-cov-19 staat op zelfzorgcovid19.nl. De site van huisarts Rob Elens die door het RIVM en de IGJ en andere ambtenaren het verbod is opgelegd mensen goed, snel, veilig en goedkoop te genezen van Covid19 met medicijnen die bewezen werken en al in miljoenen dosis zijn verstrekt zonder noemenswaardige bijwerkingen. Het gesprek moet gaan over Rob Elens en hoe zijn recept volgens het Zelenko-protocol Nederland geneest van Covid19 zodat niemand een tweede golf hoeft te vrezen of mondkapjes hoeft te dragen. Nu heeft Willem Engel 120.000 Euro opgehaald op rekening van zijn dansschool en voert hij namens viruswaarheid rechtszaken tegen YouTube met het risico dat de kans op acceptatie van het recept van huisarts Rob Elens door autoriteiten te niet wordt gedaan.

Share |

Permalinks