U bent hier: Home / Willem Engel ridder antisemitische zaak

Willem Engel ridder antisemitische zaak

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Dat Mordechay Krispijn een mooie Joodse naam heeft en Joodse leden van zijn familie zijn vermoord in de oorlog in de kampen betekent niet dat Willem Engel niet strijdt voor de antisemitische zaak. Morry is niet Joods opgevoed. En door bepaalde kleurstellingen associeert Viruswaarheid met het Zionisme, net als de held van Anna Zeven. Zionisten zijn de grootste antisemieten op aarde. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. De held van Geert Wilders en Thierry Baudet is de grote initiator van de Holocaust.

Desondanks maakt Willem Engel belangeloos reclame voor Forum voor Democratie, omdat Hiddema zogenaamd gevat het woord voert in verband met het Coronadebat. Door de schuld van Willem Engel gaat het Coronadebat niet waarover het moet gaan. Willem Engel en Maurice de Hond vervuilen het Coronadebat doelbewust. Aerosolen zijn onbelangrijk omdat Covidpatienten binnen vijf dagen genezen met HCQ, Zink en een antibioticum. Dat is volgens het Zelenko-protocol zoals geadviseerd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. En wat zich ruimschoots heeft bewezen.

Het enige wat juridisch relevant is in verband met Covid is dat bepaalde ambtenaren de eerstelijnszorg stalken en belagen met ongefundeerde verboden op het gebruik van HCQ. In tegenstelling tot wat Willem Engel stelt en beweert is dit niet de schuld van het Kabinet of de Tweede Kamer. Omwenteling van de Regering zoals Willem Engel wenst is niet de manier om volgens de regels van de democratische rechtsstaat te strijden voor de democratische rechtsstaat. Willem Engel wil het niet begrijpen terwijl zijn kernteam uitgebreid is geïnformeerd en beschikt over een grote schare aan contacten wat het keer op keer misleidt met informatie die niet van belang is.

Om ieders vrijheid terug te krijgen en de waarheid te vinden is het noodzakelijk aangifte te doen tegen de personen die schuldig zijn aan de Coronamaatregelen en/of het verbod op HCQ. Het bijzondere aan Sars-cov-2 is dat het afstamt van Sars-cov. Het is algemeen bekend in de medische wetenschap althans de virologie dat Sars-cov goed is te bestrijden met chloroquine. Dat weet men al sinds mensenheugenis. Dat het recept van huisarts Rob Elens volgens het Zelenko-protcol werkt is ook algemeen bekend. Het hele internet staat vol met objectief bewijs daarvan. Het hele Coronabeleid in het zogenaamd vrije westen is een farce van de bovenste plank.

In die hele context is Willem Engel te belabberd en beroerd om die dingen te doen die iedereen daadwerkelijk vooruit helpen. En dat is thuis blijven en aangifte doen naar het model van aangiftecovid19.nl. Een andere eerste stap juridisch zoals civiel procederen wat jurist Jeroen Pols namens Willem Engel doet richting de terroristen en georganiseerde misdaad kan beter niet want die Jeroen Pols snapt het allemaal niet zo goed als hij zelf denkt of hij is meer bezig met de dubbele agenda die hij deelt met zijn Matties van Viruswaarheid.

Het matched niet up wat Viruswaarheid doet.  De pretenties van wetenschappelijkheid van Willem Engel. Alsof zijn wetenschap de enige juiste kennis bevat. Wat Willem Engel allemaal vertelt is niet belangrijk. Willem Engel is uitvoerder van Agenda 21 waar hij iedereen de aandacht voor vraagt. Agenda 21 is niet van belang in verband met Corona. Het is de agenda van de held van Wilders en Baudet die de geopolitiek bepaalt. Agenda 21 is slechts een deelagenda van de agenda voor oppermacht van de organisatie van de vriend en partner (zakelijk/wetenschappelijk/ideologisch) van de held van Anna Zeven. De held van Willem Engel was een racist. De vrouw van de man waarmee de held van Willem Engel nauw samenwerkte was misschien wel de grootste bewonderaarster van Adolf Hitler.

Share |