U bent hier: Home / Wraak op de Coronamaatregelen

Wraak op de Coronamaatregelen

by J.L. de Kreek — last modified 22-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Juristen zien de Coronamaatregelen als misdaden tegen de menselijkheid en een vorm van terrorisme. Zij die het Kabinet en Parlement adviseren kunnen zich nog altijd beraden op hun in het verleden gegeven adviezen. En die corrigeren. Sars-cov-2 is een synthetisch virus. Het OMT en het RIVM zijn hiermee bekend omdat het bewijs wordt geleverd door virologe Marion Koopmans zelf. Bovendien moet het Zelenko-protocol worden gehandhaafd omdat dit de IC’s het meest ontlast en iedereen maximaal beschermt. Tegen de laagste prijs bovendien. Succesverhalen over het mRNA-vaccin zijn misleidend.

Wereldwijd zijn eerst twee miljoen mensen geofferd om het mRNA-vaccin erdoor te drukken. En niemand heeft aandacht voor de constante stroom aan berichten van mensen die lijden aan de bijwerkingen zoals overlijden. Miljarden en miljarden zijn geinvesteerd voor ontwikkeling van het mRNA-vaccin en de bijkomende schade van de Coronamaatregelen zoals zelfmoorden, uitgestelde behandelingen, werkloosheid, faillissement, is ongelofelijk groot. Plegers van deze misdaden tegen de menselijkheid zijn bepaalde niet politieke ambtenaren en civiele adviseurs van het Kabinet en Parlement. Zogenaamde deskundigen. En de Perskaartjournalistiek en Mainstream media.

De strijd van de journalistiek en media tegen de zogenaamde Wappies en/of Complotdenkers wordt begrepen als onderdeel van de voortbouwende wijdverbreide of stelselmatige aanval gericht tegen een burgerbevolking, van de beweging van journalisten opgericht door journalist Herzl die officieel (statutair) sinds 1897 statelijk acteert met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen. De adviseurs van het Kabinet en Parlement in verband met de Coronamaatregelen moeten worden gezien als massamoordenaars. Met hun adviezen aan het Kabinet en Parlement vermoorden zij in een jaar tienduizend Nederlanders. Zij zijn ermee bekend of kunnen ermee bekend zijn dat de door hen gepleegde vorm van bedrog ook wordt gepleegd in verband met tot Hiv en AIDS. Met dertig miljoen medicijnmoorden tot gevolg. AIDS is een designers disease. Het is een door de industrie gemaakte aandoening.

Het blijkt niet zo te zijn dat na de Tweede Wereldoorlog met de wereldwijde afkeuring van het werk van dr. Joshep Mengele zijn geest niet onder artsen en wetenschappers is blijven rondwaren. Mengele zal in zijn tijd niet de enige zijn geweest van zijn soort. Medische experimenten op mensen is altijd een hobby gebleven van bepaalde personen die beter niet kunnen worden aangesteld als adviseur van het bestuur. Al een jaar lang houden het RIVM en OMT de samenleving doelbewust af van de geneesmiddelen die iedereen binnen een poep en een zucht van de Coronacrisis afhelpen voor kosten die door de meesten gewoon uit het huishoudgeld kunnen worden voldaan. Het is een hele grote schande.

Share |