U bent hier: Home / Zaplog site voor WEF-geiten

Zaplog site voor WEF-geiten

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Patrick Savalle is de man met de grootste mond van de alternatieve media. Hij is de maker van Zaplog. Heeft 50.000 unieke bezoekers per dag en jankt bijna dagelijks dat hij een Covid-tribunaal wil. Zowel Patrick Savalle als de rest van de alternatieve media zijn geïnformeerd over hoe het Covid-tribunaal wordt opgetuigd. Het is allemaal uitstekend uitgekauwd voor Patrick Savalle en overigens Willem Engel en Viruswaarheid. Wat gebeurt? Patrick Savalle maakt het initiatief voor het Corona-tribunaal belachelijk en scheldt de maker van aangiftecovid9.nl uit voor “gestoord”. Zijn vader heeft in een kamp voor fascistische én racistische bezetters gezeten. En lijdt aan vaccinatieschade.

Net als de meeste journalisten gedraagt journalist Patrick Savalle van Zaplog zich als WEF-trol en professionele misleider. Patrick Savalle profileert zich als onderzoeksjournalist en complotdenker. Patrick Savalle is geen jurist en heeft geen enkele relevante opleiding voor het bewerkstelligen van het Covid-tribunaal. Patrick Savalle ziet niet helder. Hij is verblind door zijn allergische reactie op de Coronamaatregelen of hij is Team Great Reset. Als iemand imponeert als Build Back Better Bitch is het journalist Patrick Savalle die net als Willem Engel en Mordechai Krispijn en Thierry Baudet en de advocaten Baert Maes en Vlaardingenbroek het grote publiek weghouden van zicht op de relevante feiten en opportunistisch de strafrechtelijke oplossing van de crisis frustreren.

Nederland, de wereld en Europa leven nu al twee jaar in een totale crisis die meer weg heeft van de hel dan van de gewone wereld waarin iedereen ongediscrimineerd zichzelf zijn kan. En wat doen die complotwappies massaal? Zij lopen achter amateurs aan die civiel procederen tegen terroristen en massamoordenaars bij wijze van strijd voor het recht om feest te vieren. Zou Patrick Savalle sowieso in staat zijn holistisch gezien zijn eigen rol in de crisis onder ogen te komen? Niet waarschijnlijk. Het systeemdenken van Patrick Savalle is krakkemikkig. Hij denkt bijvoorbeeld dat er geen systemen bestaan die zichzelf repareren en zegt dan dat zelfherstellende besturingssystemen geen systemen zijn zoals hij bedoelt.

Toevallig is het een feit dat het Nederlands systeem van de Democratische Rechtsstaat zelfherstellend is. Het systeem van de Nederlandse Democratische Rechtsstaat wordt bepaald door de mensen. Elk mens is een radartje in het systeem van de Nederlandse Democratische Rechtsstaat. De rechtspersoon die de Staat der Nederland is, is een lege huls zonder mensen. De actuele crisis is niet een kwestie van het systeem, wat Patrick Savalle denkt. De crisis is het gevolg van misbruik van het systeem en misbruik van vertrouwen. Patrick Savalle en Willem Engel en Mordechai Krispijn en Wierd Duk en ook Huig Plus strijden tegen het systeem. Dat is ten enen male onverstandig want dat staat gelijk aan strijden tegen jezelf.

Het systeem van de Nederlandse Democratische Rechtsstaat is een beetje conservatief. Soms zelfs reactionair. Wie strijdt tegen de Democratische Rechtstaat krijgt ervan langs. Hoe gelijk iemand materieel (ander woord voor inhoudelijk) ook heeft wanneer de bijpassende werkwijze bestaat uit strijd tegen het systeem van de Nederlandse Democratische Rechtsstaat wordt er geen rechtszaak gewonnen. Wat Patrick Savalle ook gemeen heeft met Huig Plug is dat hij niet begrijpend kan lezen. Hij snapt gewoon helemaal niks van de uitspraken in de rechtszaken van Viruswaarheid. Patrick Savalle vindt dat mr. Jeroen Pols het goed doet terwijl die jurist zelfs zijn propedeuse niet waard is. Om überhaupt een deuk in een pakje boter te kunnen slaan is het noodzakelijk dat journalist Patrick Savalle zijn spierballen inzet voor het nakomen van zijn strafrechtelijke aangifteplicht.

Journalist Patrick Savalle laat dat na. Ondanks dat hij bekend is met de feiten die aangifte noodzakelijk maken. Een vorm van collaboreren waaraan ook Viruswaarheid en Willem Engel zich schuldig maken. Iets heeft Patrick Savalle wel goed begrepen. Dit is dat de Coronamaatregelen kwalificeren als terrorisme en massamoord. Er moet zelfs worden gesproken over genocide en misdrijven tegen de menselijkheid. Wat Patrick Savalle van geen kant begrijpt is hoe hij daarmee om moet gaan. In plaats zijn volgers te instrueren bij de volgende demonstratie de politie te "inboxen" en als water te omsingelen allemaal hetzelfde gekleed, dient hij zijn volgers voor te gaan in het doen van strafrechtelijk aangifte. Saai burgerlijk de wet handhaven in verband met de eigen strafrechtelijke aangifteplicht bij de geconstateerde massamoord en terroristische misdrijven. 

Het wordt die hele club van Viruswaarheid en Patrick Savalle al twee jaar nadrukkelijk voorgehouden en net als Huig Plug en Wim Dankbaar en Micha Kat negeren Viruswaarheid en journalist Patrick Savalle de uitstekende adviezen. En zullen ze als hun illustere complotdenkende voorgangers dezelfde kant opgaan. Dat is gewoon te voorspellen op basis van hun gedrag gerelateerd aan de misdadige en terroristische Coronamaatregelen en de rechtspraak en het feit dat de Politie wordt aangestuurd door de moderne Bruinhemden die van kleur zijn veranderd en ouderwets het openbaar bestuur trainen in de cultuur van Politieschool Schalkhaar.

Share |

Permalinks