U bent hier: Home / Zinloze rechtszaken Viruswaarheid

Zinloze rechtszaken Viruswaarheid

by J.L. de Kreek — last modified 11-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Misschien heeft Viruswaarheid binnenkort een succesje met de rechtszaak tegen de mondkapjesplicht. Misschien ook niet. De Coronacrisis duurt nu bijna zes maanden. Viruswaarheid heeft tot nu niks gepresteerd. De demonstratie op het Malieveld kan amper als een succes worden gezien. Belangrijkste is dat Viruswaarheid bewust niet doet wat gedaan moet worden. Vanaf het begin censureert Viruswaarheid de oplossing. Ook draagt het eraan bij dat medicijnen die werken tegen Covid19 niet voortgaand prominent het onderwerp zijn van het Coronadebat.

Wat Willem Engel allemaal vertelt doet er helemaal niet toe in verband met de bestrijding van de pandemie van het virus. Zijn verhaal over aerosolen zal eraan bijdragen dat het RIVM en Burgemeesters achter de deur maatregelen willen nemen want het zijn tenslotte de aerosolen waardoor het virus wordt verspreidt en dan vooral bij de burgers thuis. De personen die zijn gestorven aan Covid19 zijn vermoord door de behandeling. Er is sprake van massamoord. Ook zijn de Coronamaatregelen een terroristisch misdrijf. En het is brisanter want de Coronamaatregelen leggen de nationale groep der Nederlanders leefomstandigheden op die op de gehele of gedeeltelijke vernietiging zijn gericht. Dat is genocide.

Willem Engel en zijn Matties bij Viruswaarheid doen er goed aan de wet te handhaven. Bij terrorisme en moord zijn burgers verplicht aangifte te doen. Er staat een voor de hand liggend modelaangifte op aangiftecovid19.nl die daarvoor kan worden gebruikt. De aangifte die door jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid online is gezet heeft geen enkele kans van slagen omdat daarmee aangifte worden gedaan tegen bewindslieden die door artikel 119 grondwet zijn beschermd tegen vervolging van misdrijven in hun ambtsbetrekking gepleegd. Het vervelende aan de rechtszaken van Viruswaarheid is dat daarmee aangifte tegen het RIVM en het OMT en dergelijken minder kansrijk kunnen worden omdat Viruswaarheid uitspraken krijgt van rechters die de georganiseerde misdaad kan helpen strafvervolging te ontlopen.

Viruswaarheid gedraagt zich op een manier die niet overeenkomst met de doelstellingen van Stichting Viruswaarheid. Viruswaarheid wordt door sommige gezien als gecontroleerde oppositie. Het is niet ondenkbaar dat Viruswaarheid feitelijk dezelfde doelen dient als de georganiseerde misdaad die verantwoordelijk is voor de moorddadige Coronamaatregelen. De Coronamaatregelen zijn bewerkstelligd door de terreurbeweging waarmee de held van Anna Zeven van Viruswaarheid in zijn tijd samenwerkte ter voorbereiding op de Holocaust. Bovendien stelt en beweert Mordechay Krispijn Joods te zijn en geeft hij geen enkele aandacht aan het feit dat de held van Anna Zeven samenwerkte met de misdadigers die verantwoordelijk zijn voor de Jodenvervolging. Mordechay Krispijn beroept zich keer op keer op zijn Joodse wortels en meldt daarbij dat hij niet Joods is opgevoed.

Inderdaad gedraagt Mordechay Krispijn zich onopgevoed. Hij kan ook gewoon Zionist zijn. Gezien de kleuren wit en blauw die Willem Engel en Anna Zeven droegen tijdens hun demonstratie op het Malieveld is dat niet gek gedacht. Alsdan is iedereen de klos. De dodelijke slachtoffers van de Coronamaatregelen en de in de oorlog vermoorde Joodse leden van de familie van Mordechay Krispijn hebben met elkaar gemeen dat ze zijn vermoord door een en dezelfde terreurbeweging die is opgericht te Basel 1897 door de Zionistische held van Geert Wilders en Thierry Baudet. Ondanks dat alle feiten gewoon op straat liggen en het kernteam van Viruswaarheid herhaaldelijk diepgaand is geinformeerd over wat er aan de hand is allemaal en wat juridisch de beste actie is om de Coronamaatregelen op te heffen blijft Viruswaarheid de eigen doodlopende weg bewandelen die tot op heden bewezen niet succesvol is en feitelijk erger dan de kwaal.

Share |

Permalinks