U bent hier: Home / Zionisme extreem antisemitisch

Zionisme extreem antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Zionisten stellen dat Zionisme een integraal onderdeel uitmaakt van het Jodendom. Dit is een antisemitische leugen van de Zionisten waarmee zij de Joden de mond snoeren. Zionisten beweren ook dat het Zionisme invulling geeft aan het Zionsverlangen der Joden. De Joden verlangen er naar terug te keren naar Zion. Dit is een persoonlijk verlangen van elke Jood. En heeft niks te maken met massamigratie van Joden naar de Heilige Staat Palestina of de kolonisatie daarvan. Bovendien is Israël de naam van de Joden. En wordt het onrechtmatig gebruikt ter onderscheid van het wereldgetto van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet.

Het hardcore antisemitisme wat de Jodenvervolging op gang houdt speelt verstoppertje tussen de Joodse slachtoffers. De personen die schuldig zijn aan de Jodenvervolging en de Holocaust doen alsof zij Joden zijn terwijl ze dat niet zijn. Ze kleden zich als stereotype Joden en prediken in strijd met het Jodendom dat de Joden recht hebben op een eigen Natie. De Drie Eden zijn de kern van het Jodendom. Zonder handhaving van de Drie Eden is Jodendom vorm zonder inhoud. Het Zionsverlangen der Joden sluit handhaving van de Drie Eden niet uit. Joden kunnen en mogen in het Jodendom in de Diaspora in de Heilige Staat Palestina wonen en werken, zolang zij geen bemoeienis hebben met politiek en bestuur en/of de vorming van een Joodse Natie Staat. 

De politieke en bestuurlijke rechten der Joden over de Heilige Staat Palestina zijn zo’n tweeduizend jaar geleden ontnomen door Gd. Kort gezegd komt het erop neer dat Joden in die tijd zondigde tegen het Verbond en daarom collectief straf hebben gekregen van Gd. Deze straf bestaat eruit dat alle Joden onder alle omstandigheden gehouden zijn op grond van door Gd gestelde regels eeuwig hun heil te zoeken in de Diaspora. Dat geldt onverminderd voor de actuele generaties Joden en elke Jood die nog geboren wordt.

De Diaspora kan niet door menselijk handelen of toe doen worden gerevisioneerd. Iedereen die werk maakt van collectieve emigratie van Joden naar Israël is een ras antisemiet. Dit is een gezelschap van Zionisten, christenen, kleurlingen, homo’s, transexuelen en vrijwel elke andere ‘deviatie’. Antisemitisme is divers. Dat de Zionisten en Christenen het zo goed kunnen vinden met elkaar is omdat het Zionisme veel weg heeft van de Katholieke vorm van antisemitisme die voor de Franse Revolutie salonfähig was. De oprichter van de beweging der Zionisten wilde eerst alle Joden bekeren tot het Katholicisme behalve hemzelf en zijn vrienden, voordat hij te Parijs 1897 de Holocaust bedacht.

Share |

Permalinks