U bent hier: Home / Zionisme grote vijand Joden

Zionisme grote vijand Joden

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Men moet niet zo ‘lame’ doen in verband met Zionisme. Zionistische Joden bestaan niet. Er zijn assimilerende, orthodoxe en seculiere Joden. Zionisten zijn de grote vijanden van de Joden. En partners van de Nazi’s. De plannen die Hitler heeft uitgevoerd komen rechtstreeks uit de koker van de Zionisten. NaZi. Komt het van NAtionalsoZIalismus? Natuurlijk niet. Wat is nou Zialismus?! NaSo is de logische afkorting van NAtionalSOzialismus. Het is vanzelfsprekender de letters NaZi te zien als de uitdrukking van de fusie tussen de NaSo‘s en de Zionisten. De Zionisten zijn meer dan spreekwoordelijk getrouwd met de antisemieten, fascisten, racisten en de NaZi‘s.

Alle Joden of ze nu assimileren, orthodox of seculier zijn handhaven de Drie Eden. Dat is altijd zo geweest. Tot journalist Theodor Herzl op de idee kwam de Joodse wet gewoon met voeten te treden en de Protestrabinners weg te honen alsof ze ook het minste kwaad van zin hadden. De Joden in de Diaspora zijn in de geschiedenis altijd beschermd door handhaving van de Drie Eden. Iedereen weet dat de Joden bidden om ooit terug te keren naar Sion, het Beloofde Land. Meer dan bidden doen de Joden niet want dat is verboden in het Jodendom. Joden spannen zich niet fysiek in voor de vestiging of bestuur van enige Joodse Staat. Elke Joodse Staat is typisch een getto.

De Zionisten van Nederland weten allang dat de Zionisten de grote initiators zijn van de Holocaust. En dat het wereldhuis van de familie Rothschild de grote weldoener was die alles financieel mede mogelijk heeft gemaakt. De Zionistische leiders hebben hun inspanningen voor realisatie van de Holocaust nauwkeurig bijgehouden. Als in logboeken. Van dag tot dag is te lezen waar Theodor Herzl is met wie hij praat, waarover het gaat en wat zijn gedachten zijn. Ook de correspondentie van Herzl met zijn patroon Rothschild staat genoteerd in de complete dagboeken van journalist Theodor Herzl. Al in 1895 is de familie Rotschield door Theodor Herzl op de idee gebracht van de Holocaust. Herzl ziet zichzelf als de grote aanstichter van de Endlösung. De antisemieten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten van de Zionisten.

De Joden zijn door de Zionisten gedeporteerd naar de kampen die door de onderneming van de Zionisten zijn gebouwd als onderdeel van de complete realisatie van de ideeën van de journalist, schrijver en grote Zionistische leider Theodor Herzl. In die kampen zijn de Joden vergast en verbrand door Sonderkommando‘s met de kampfunctie die Zionisten blijken te zijn en lid van Betar. Betarim zijn de initiële bruinhemden, die al in 1933 de locatie voor het kamp Auschwitz hebben bepaald. En niemand mag er iets van zeggen want dat is antisemitisch. Beetje tegen het zere been van de feiten zoals zich die in werkelijkheid hebben voorgedaan. Journalisten met Zionistische ambities zijn de grote initiators van de Holocaust. En liegen na de oorlog alles bij elkaar alsof het gedrukt staat.

Share |

Permalinks