U bent hier: Home / Zionisten bewerkstelligen Jodenvervolging

Zionisten bewerkstelligen Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 04-10-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Meesten zijn niet bekend met de objectieve bronnen waardoor ze niet zien dat de Zionisten al sinds 1897 diepgaand samenwerken met antisemieten en hun naties om de Joden te vervolgen. Het Zionisme en het Nationaalsocialisme van Hitler cum suis zijn de keerzijde van dezelfde medaille. Letterlijk. Nazi-minister Goebbels heeft speciaal een medaille laten slaan om de fusie tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten te bezegelen. Uitgebreid voorbereid door Von Mildenstein die zich vol overgave wijdde aan de Zionistische Zaak. Dat ook Joseph Goebbels en Adolf Eichmann zijn geïnspireerd door de Zionisten kan goed blijken uit de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme der Zionisten op holocaustles.nl.

De Zionisten en hun partners vinden het niet leuk dat zij zijn ontmaskerd als de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Daarom bedreigen en bedriegen zij onderdelen van de Staat der Nederlanden om verzoeken af te wijzen te dienaangaande van nota bene personen van Joodse komaf waarvan Joodse leden van de familie in de oorlog zijn gedeporteerd en vermoord louter omdat het Joden waren. Hitler was de nutteloze leider die niet van een geheim genootschap was waarmee de Zionisten hun Endlösung van alle kanten hebben kunnen benaderen.

De journalistiek en de media zwijgen gewelddadig in alle toonaarden over de voortbouwende Jodenvervolging van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Ook de Beweging van Herzl genoemd. Deze terroristische organisatie wordt al meer dan 122 jaar bereidwillig van support voorzien door deze zelfde journalistiek en media. Ook in 1914 toen de Nederlandse Zionistenbond bij monde van zijn voorzitter expliciet en nadrukkelijk communiceerde dat de Zionisten strijden tegen assimilatie van Joden werd het verzet van Joden hiertegen in de media in de kiem gesmoord door de diverse redacties.

Share |

Permalinks