U bent hier: Home / Zionisten gangmakers antisemitisme

Zionisten gangmakers antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn misschien wel de meest laffe antisemieten ooit. Zionisten zijn één organisatie. Alle Zionisten zijn hetzelfde ook al imponeren de Zionisten divers. Zionisten weten zeer goed dat de oprichter van hun beweging het creatieve brein is van de Endlösung en de Holocaust. De Zionisten vertellen daarover romantische flauwekul alsof de Zionistische leiders van toen de Joden verloste van het antisemitisme. En dat de stichting van het world-ghetto te Palestina gebaseerd is op het diepe Joodse verlangen naar Zion.

Zionisten erkennen dat Zionisme politiek, atheïstisch en geen geloof is. Zionisme is een ideologie onder niet-Joden wat de Joden met sprookjes, leugens en terreur als vee opdrijft naar het zogenaamd Beloofde Land om ze in de toekomst allemaal te vernietigen. Zionisme is de beweging van journalisten en hun media tegen de aanwezigheid van Joden en andere minderheden in Nederland, de wereld, en Europa. Zionisme is de revisie van slavernij en ouderwetse machtsstructuren van voor de Franse Revolutie. Zionisme is de reactie op de Franse Revolutie. En draait mensenrechten en democratie terug.

Zionisten strijden sinds 1895 actief statelijk, militair, openlijk en in het geheim tegen de assimilatie van Joden in Nederland, de wereld en Europa. Alles aan de Nazi’s is Zionistisch. De Nazi’s zijn Zionistisch geïnspireerd. De Telegraaf is al sinds 1922 op de hoogte van de ideeën voor de Holocaust. En plaatst het creatieve brein tot op de dag van vandaag op een voetstuk in de Wakkerste Krant. Enige jaren geleden reeds zijn de brondocumenten van het internationaal terrorisme gevonden. Geschreven door de prominente journalist die te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895 in zijn dagboeken schrijft dat zijn Endlösung zal eindigen met een großer Vershonungsausklang.

De Nederlandse onafhankelijke rechtspraak wordt terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om de laffe Zionistische antisemieten straffeloos hun nazistische behoefte te laten doen. De journalistiek is mede via journalist Chris K. van het Algemeen Dagblad gewezen op de feiten die de terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog bewijzen. Chris K. legt ook het bewijs van de georganiseerde misdaad in de jeugdhulp naast zich neer. Voorts zwijgt Chris K. over de brondocumenten van het internationaal terrorisme die openbaar zijn. En het feit dat daaruit blijkt dat journalisten de ideeën voor de Holocaust leverde. Chris K. lacht ook iedereen uit die stelt dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Of dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt.

Een latere partner van het creatieve brein van de großer Vershonungsausklang is zogenaamd kampslachtoffer van Auschwitz. En is Nobelprijswinnaar. En heeft na de oorlog het krachtige synoniem Holocaust gebruikt voor het Grote Verzoeningssluitstuk. Holocaust is een doodnormaal Joods ritueel waarbij een stuk vee wordt gebarbecued voor Onze Lieve Heer. Deze traditie kan ook aangeduid worden als Grote Verzoeningsfinale want dit offer is het sluitstuk van Grote Verzoendag. De Zionisten hebben deze traditie uitvergroot naar de Joden. Die zijn geofferd in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders, ter verzoening met Satan. Zionisten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten zijn van katholieken en andere antisemieten.

Share |