U bent hier: Home / Zionisten grote daders Holocaust

Zionisten grote daders Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 23-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is een grof schandaal dat Jan en alleman worden gedwongen collectieve schuld aan de Holocaust te bekennen terwijl de grote Zionistische initiators buitenschot blijven. De Zionisten hebben hun voorbereidingen op de Holocaust gedetailleerd opgeschreven. Ook de pünktlichkeit hebben de Duitsers kennelijk van hen afgekeken. De Zionisten hebben te Basel 1897 de statelijk en militair acterende beweging opgericht die de Tweede Wereldoorlog en de Endlösung heeft bewerkstelligd. De authentieke documenten die dit objectieve bewijzen staan op de website www.holocaustles.nl.

De Zionisten zijn een fusie aangegaan met de Nationaal Socialisten. Vandaar de tekens NAZI. Daarbij is ook een speciale herdenkingsmunt geslagen. Aan de ene kant de David Ster. Aan de andere kant het hakenkruis. In de rand een tekst met het motto van de fusie: EIN NAZI FAHRT NACH PALESTINA. Adolf Eichmann, die mister Holocaust is genoemd, was een grote bewonderaar van de Zionistische leider Theodor Herzl die de Holocaust heeft bedacht. Adolf Eichmann zag zichzelf als een tweede Herzl en sprak Hebreeuws. Adolf Hitler werkte al in 1923 bij en tijdens de Bierkellerputsch samen met de Zionisten. De Duitse Bruinhemden spiegelde zich aan de Zionistische paramilitaire organisatie Betar die de eerste Bruinhemden waren.

De Zionisten werkte bovendien samen met de Italiaanse fascisten. Het apartheidsregiem in Zuid Afrika heeft ook veel te danken aan de Zionisten. De Zionisten willen “die Welt” zo snel mogelijk “Zionisieren”. Zionisten zijn tegen democratie en willen een aristocratisch wereldbestuur. De Zionisten dromen van slavernij. De Zionisten willen strikte beperkingen op vrije meningsuiting, waardoor meeste mensen de waarheid over het Zionisten niet kennen en de Jodenvervolging na de oorlog ongestoord kan worden voortgezet. De Zionisten bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd om de schandalige Zionistische feiten te ontkennen en mee te werken aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust der Zionisten.

Share |

Permalinks