U bent hier: Home / Zionisten grote initiators Holocaust

Zionisten grote initiators Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 20-10-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Britse complotdenker David Icke komt 6 november 2022 naar de Dam in Amsterdam om te preken over de kwaadaardige reptielen die achter de schermen de wereld regeren. De Zionisten voelen zich aangesproken en willen dat David Icke wordt geweerd. David Icke zou antisemiet en Holocaustontkenner zijn. Sinds 2016 staan op de website www.holocaustles.nl de authentieke documenten uit de Zionistische archieven die objectief bewijzen dat de Zionisten de grote initiators zijn van de Endlösung. Sinds 1895 hebben de Zionisten nauw samenwerkend met het wereldhuis van de familie Rothschild de Holocaust voorbereid. Na de Franse Revolutie was het antisemitisme verdwenen in West Europa. In hun publicaties beschrijven de Zionisten gedetailleerd dat en hoe zij het antisemitisme aanjagen.

De Britse David Icke is niet de meest intelligente en belezen complotdenker ondanks de aandacht die hij krijgt. Net als veel complotdenkers beroept David Icke zich op de ‘Protocol Of The Of The Learned Elders Of Zion’ om zijn punt te maken. Daarmee laat David Icke zien een beetje dom te zijn. De ‘Protocol Of The Of The Learned Elders Of Zion’ zijn een vervalsing. En zouden zijn opgesteld tijdens een geheime vergadering bij het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Nu wil het toeval dat er van die bijeenkomst ook officiële authentieke onvervalste protocollen zijn opgesteld. De Zionisten hebben tussen 1895 en 1940 meerdere vergaderingen georganiseerd overal in Europa. Al die bijeenkomsten zijn gedetailleerd gedocumenteerd. Uit de authentieke protocollen van de Zionistische Congressen blijkt duidelijk dat de Zionisten bestaan uit een bende antisemieten die Adolf Hitler hebben gekozen als hun uitvoerende macht.

De oprichter van de beweging der Zionisten is de prominente Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze ere-antisemiet heeft tussen 1895 en 1904 zijn dagboeken bijgehouden. Daarin verklaart Theodor Herzl dat hij de Endlösung op de internationale agenda heeft gezet. En dat zijn beweging symbiotisch samenwerkt met de antisemieten. Op 6 juni 1895 schrijft Herzl dat de door hem bedachte Endlösung zal worden afgesloten met een Holocaust. De feiten die bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten zijn van meet af bekend geweest onder journalisten en historici. De documenten die de smerige feiten van de Zionisten bewijzen staan gewoon in de bibliotheken van de talrijke faculteiten geschiedenis die de wereld rijk is. Sinds 2016 staan ze online en doorzoekbaar gemaakt op de website www.holocaustles.nl.

Er is het nodige te doen om die site. De Zionisten vinden het niet leuk dat de vuige feiten over hun laffe antisemitisme openbaar toegankelijk zijn gemaakt en jagen al jaren op de Joodse maker van die site. Bovendien worden onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de rechtspraak valt terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de Zionisten om de inhoud van de website www.holocaustles.nl niet te objectiveren. Het pijnlijke aan het geheel is dat de Zionisten de Joodse identiteit stelen en in strijd met het Jodendom de Heilige Staat Palestina koloniseren. Bovendien hebben de Zionisten nog een Holocaust gepland in hun agenda voor oppermacht. De Zionisten hebben hun vorige Holocaust gespiegeld aan profetieën uit het Bijbelse boek Ezechiël. Hierin staat nog een Holocaust voorzegd. Dat David Icke de Holocaust ontkend is overigens zo gek nog niet. De kwalificatie Holocaust betekent dat de Joden zich vrijwillig hebben geofferd. Bovendien is het de Zionisten niet gelukt zes miljoen Joden te vermoorden in hun Zionistische kampen hoewel dit wel de bedoeling was van de Zionisten.

Share |

Permalinks