U bent hier: Home / Zionisten ondermijnen staatsveiligheid

Zionisten ondermijnen staatsveiligheid

by J.L. de Kreek — last modified 23-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten zijn uitvoerders van de agenda voor oppermacht die tussen 1895 en 1900 is vastgesteld door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze agenda voor wereldheerschappij is verbeterd en versterkt door publicist Ze’ev Jabotinsky. De Zionisten zijn geen Joden. De Zionisten zijn een beweging van antisemieten. De ideeën voor de Endlösung en de Holocaust zijn ontsproten uit het brein van journalist Theodor Herzl. Dit is bekend omdat hij dat nadrukkelijk verklaart in zijn dagboeken die openbaar zijn. Bovendien heeft hij in zijn dagboeken de handelingen genoteerd die door hem en het wereldhuis van de familie Rothschild en anderen zijn getroffen ter voorbereiding op de uitroeiing van 102.000 Nederlandse Joden in de Tweede Wereldoorlog.

De Zionisten bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk om de Zionistische grondslag van de Holocaust niet te erkennen. Daaronder begrepen de zittende en staande magistratuur. De Zionisten zitten ook achter de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Bovendien zitten de Zionisten achter de Coronacrisis. Dat is makkelijk te zien aan de hand van de agenda voor oppermacht van de Zionisten waarmee de Telegraaf al sinds 1922 bekend is. Het is algemeen bekend onder journalisten en hun media dat de Zionisten achter de Holocaust zitten omdat de journalistiek en hun media in West Europa aan de basis staan van de voorbereidingen. Adolf Hitler verscheen ten tonele toen de Zionisten al 20 tot 25 jaar hadden gewerkt aan de voorbereidingen op de Holocaust en een nutteloze leider nodig hadden om de Endlösung van alle kanten te benaderen.

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische Congressen. De Zionisten verschenen eind 19e eeuw toen het antisemitisme in West Europa vrijwel was verdampt dankzij de Franse Revolutie en Rousseau en de Verlichting. De Zionisten strijden tegen democratie en mensenrechten. Daar waar Zionisten zijn verschijnt antisemitisme, apartheid en dictatuur. Kijk naar Zuid Afrika. Kijk naar de Coronacrisis. Zionisten maken normaal wat niet normaal is. Het RIVM en bestuurders in de zorgsector worden door Zionisten getraind in Deep Democracy. Met medische apartheid tot gevolg. Deep Democracy is proces georiënteerde psychologie (vorm van ‘mind control’) ter acceptatie van de terroristische veranderingen die de Zionisten wensen door te voeren. Met chaos tot gevolg. Deze chaos is door de Zionisten geambieerd omdat zij daarop hun heerschappij bouwen. Het verhaal dat de Joden uit zijn op wereldmacht is niet de waarheid. Het zijn de Zionisten. En ze zijn levensgevaarlijk.

Share |

Permalinks