U bent hier: Home / Zionisten roven Joods bezit (2)

Zionisten roven Joods bezit (2)

by J.L. de Kreek — last modified 09-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Zionisten eisen als ware zij legitieme vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap geroofd Joods bezit uit de tweede wereldoorlog op. De antisemieten zijn in 1897 reeds officieel aangesteld door de Zionisten om Joodse eigendommen te executeren. En de orde te handhaven. Na de oorlog eisen de Zionisten het Joodse bezit op wat door hun Nazivrienden van de Joden is gestolen, en niet kan worden teruggegeven aan rechtmatige erfgenamen. Ook de naam Israël is door de Zionisten gestolen van de Joden. Net als de Joodse identiteit. Zionisten zijn zieke profiteurs van de Holocaust. Schaamteloze zelfverrijkers ten nadelen van de Joodse gemeenschap.

Zionisten zijn zuiver antisemieten die zich de Joodse identiteit aanmeten om te misleiden. En als ware zij Joden bezit te nemen van Palestina en door Nazia's geroofd bezit.

Deze vorm van bedrog is al meer dan 121 jaar oud. En wordt tot op de dag van vandaag toegepast door de Zionisten. Ook in Nederland. De personen die zogenaamd namens de Joodse gemeenschap de onderhandelingen voeren om het geroofde Joodse bezit in Zionistische handen te krijgen liegen doelbewust over de Zionistische grondslag van de Holocaust. En strijden actief tegen assimilatie van Joden. En tegen personen met Joodse achtergrond die de waarheid openbaren.

Ook wordt de Nederlandse onafhankelijke rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door personen in de omgeving van de zogenaamd Joodse onderhandelaars met de restitutiecommissie om geen bezwaar te maken tegen het voortbouwend anti-Joods terreur der Zionisten. Ook op andere manieren plunderen Zionisten het bezit van personen met Joodse achtergrond. Joodse kinderen in Joodse scholen worden gegijzeld gehouden door Zionisten achter hekken en muren met verhalen over enge Duitsers terwijl de Zionisten zelf de doelbewuste initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Meeste mensen zijn op handen van de Zionisten. Daarom dat Zionisten straffeloos Joods bezit kunnen roven.

Share |

Permalinks