U bent hier: Home / Zionisten werken aan Holocaust 2.0

Zionisten werken aan Holocaust 2.0

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het feit dat de Holocaust een onbespreekbaar onderwerp is komt omdat de Zionisten, journalisten en hun media erachter zitten. Zionistisch geïnspireerde journalisten zijn de grote initiators van de Holocaust van 1940-1945. Kijk op www.holocaustles.nl voor de authentieke documenten die de feiten objectief bewijzen. Deze Holocaust is door de Zionisten gespiegeld aan het Bijbelse boek Ezechiël vers 37. In Ezechiël staat nog een Holocaust voorspeld in vers 38-39 die plaatsvindt na de Holocaust uit vers 37.

Deze volgende Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.  Vanwege het enorme aantal lijken zal de begrafenis “zeven maanden lang” duren (Ezechiël 39:12). Al het volk des lands zal worden begraven (Ezechiël 39:13). De Holocaust van 1940-1945 is gewild, bewerkstelligd en uitgevoerd door dragers van de David Ster. Zij die de Israëlische vlag voeren. De Zionisten. Deze personen zijn de actuele bestuurders van Israël en zadelen het gehele Joodse volk op met leugens over de ‘jabs'

Het saillante is dat al meer dan tien jaar bekend is dat de Zionisten zitten achter de Jodenvervolging. Ook ten overstaan van Telegraafjournalist Saskia Belleman zijn de bronnen bekend gemaakt. En is uit de doeken gedaan dat onderdelen van de Staat der Nederlanden worden bedreigd en bedrogen met terroristisch oogmerk om de Zionisten ongemoeid hun misdaden tegen het gehele Joodse volk te laten plegen. Journalist Saskia Belleman "wil niet eens beginnen aan een uitleg." Iedereen die zich druk maakt om de vergelijkingen tussen de Holocaust en de vaccinatiemaatschappij moet weten dat de Zionisten achter beide zitten.

Thierry Baudet met zijn groot praat ziet het creatieve brein van de Holocaust als zijn held. Rob Jetten die excuses wil van Baudet zit ook aan de verkeerde kant van de geschiedenis met zijn lidmaatschap van de Trilateral Commission van de David Rockefeller Fellow. Hitler is door Rockefeller gefinancierd. De Nederlandse journalistiek zit sinds de oprichting van de Zionistische beweging in 1897 vuistdiep in deze terroristische organisatie die tot doel heeft de democratie en mensenrechten om te wentelen en de wereldheerschappij te plaatsen in handen van een Syndicaat van industriëlen en stakeholders bij 'the Great Reset'.

De berichtgeving in Nederland over de gebeurtenissen op het wereldtoneel zijn gekleurd omdat niemand in het onderwijs of anderszins goed zicht krijgt op wie precies achter de Holocaust zitten. De geschiedenis van de Holocaust is bepalend voor de dag van vandaag, en toch kennen slechts weinigen de naam van de journalist die te Parijs 8 juni 1985 zijn voornemen met betrekking tot het bewerkstelligen van de Holocaust heeft doorgebriefd aan zijn patroon en telg van van het fameuze wereldhuis van de familie Rothschild.

De familie Rothschild, Theodor Herzl, Max Nordau, Ze’ev Jabotinsky ‘and alike’ zoals Dizengoff zijn de grote voorbereiders van de Holocaust. En zij zijn de personen die de basis hebben gelegd voor de Holocaust waaraan de Zionisten vandaag actief werken met hun Coronacrisis. In Israël moeten de mensen het advies krijgen het Israëlisch bestuur te negeren en het Zelenko-protocol van de orthodox Joodse arts Zelenko te handhaven omdat de bestuurders van Israël ghetto managers zijn die de Zionistische grondslag van de Holocaust verduisteren en met hun vaccinatieleugens de Joden vergasten op de volgende Holocaust.
><br>

Share |

Permalinks